<
>
<
>
Virágos ablakok

Ezer tő futómuskátlit osztott szét a „Legszebb ablak” program pályázói között Schmidt Csaba polgármester az Árpád téren. Ha a pályázók szeretettel gondozzák a virágokat, jó eséllyel szállhatnak versenybe a „Legszebb ablak” címért, melyre nem csak családi, hanem társasházban élők is pályázhatnak – mondta el a polgármester.

A „Legszebb ablak” pályázat célja, hogy minél barátságosabb, virágosabb legyen városunk – hangsúlyozta Schmidt Csaba, majd hozzátette: a legszebb ablak mellett a legvirágosabb társas ház és utca kategóriákban is hirdet majd győztest a zsűri. Tatabánya minden részéből érkeztek pályázatok, a felhívásra közel százhetvenen jelentkeztek, ők lakásonként három tő színes, cserepes balkonvirágot vihettek haza. A muskátlik megvásárlását Schmidt Csaba polgármesteri keretéből támogatta.
Egy lakás, vagy összefogva az egész lépcsőház, a családi házaknál egyedül, vagy utcaszakaszok közösségei igényelhették a balkonládányi, három tő muskátlit. A "Legszebb ablak" pályázat 2014. június 1-től augusztus 31-ig tart, ez idő alatt fényképet kell készíteni a virágos ablakról. A fotót a Polgármesteri Hivatal Kertészeti csoportjának kell elküldeni (2800 Tatabánya, Fő ér 6.), amelynek valódiságát akár ellenőrizhetik is a hivatal munkatársai.

forrás: www.tatabanya.hu