<
>
<
>
Vasúti kedvezmény a tatabányai adventi vásárra látogatóknak

A MÁV-START Zrt. 20%-os mérséklésű kedvezményt biztosít december 3-4-én az Adventi vásáron résztvevők részére Tatabányán 12-20 óra között.

Keresse a MÁV-START Mobilpénzárt az Árpád téren
2016. december 3-án és 4-én!

A teljesárú menetjegyet igénylő, egyéb kedvezménnyel nem rendelkező utasok részére az adventi vásár ideje alatt, annak helyszínén 20% kedvezményes árú vasúti menetjegyet válthat a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére (GYSEV szolgáltatási területe kivételével), bármely viszonylatra, egy útra, illetve 100 km felett menettérti útra is.
A kedvezményes menetjegyek kizárólag az adventi vásár helyszínén a MÁV-START Zrt. által üzemeltetett Mobilpénztárban vásárolhatók meg.
A kedvezményes menetjegy meghatározott napra (az általános szabályok szerint) 60 napos elővéttel váltható. A menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra kiszolgáltatott teljesárú menetjegy érvénytartamával.

VASÚTI MENETREND ITT.

További részleteket a MÁV-Start honlapján talál.


 

Jöjjön el Ön is a vásárba, ha igazi adventi hangulatra vágyik! A gyermekeket és családjukat kisvonat és naponta 17 órakor, pénteken, szombaton és kiemelt napokon kibővült műsor várja; a felnőtteket vásár, ajándékötletek, ételek, forró italok várják. Fellépnek: Takács Nikolas, Szinetár Dóra, Király Viktor, Radics Gigi, helyi együttesek és művészek, gimnazista, iskolás és óvodás csoportok, lesz jégszobrászat. Szeretettel várjuk Önt is Tatabányán, az Árpád téren!

A RÉSZLETES PROGRAMÉRT KATTINTSON IDE!