<
>
<
>
Utcabál és tűzijáték az Árpád téren

Szilveszter éjjelén különleges meglepetéssel készül Tatabánya városa. Az Árpád téren utcabál, tűzijáték és konfettieső várja azokat, akik jó hangulatban és a város közepén a hatalmas tűzijáték közvetlen közelében szeretnének átlépni a következő esztendőbe.


Csatlakozzon Ön is a Facebook eseményhez! Kattintson a képre!

2013. december 31-én 22 órától téli fesztiválhangulattal várja a Story Zenekar a látogatókat, éjfélkor tűzijáték és konfettieső kápráztatja el a fesztiválozókat, utána pedig Makszim zenéje mellett lehet bulizni. A téren forró italokkal és ételekkel várják a látogatókat.

Műsorvezető: Fenyvesi Zoltán

A tűzijáték a Polgármesteri Hivatal tetejéről kerül kilövésre, érdemes tehát ellátogatni a városközpontba! Az otthoni házibulikat is érdemes az Árpád téren kezdeni...

A rendezvény szervezője a Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda.

A rendezvény fő támogatói: Tatabánya Önkormányzata, a Vértes Agorája és Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala.

A rendezvény ingyenes!

A rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében a Polgármesteri Hivatal előtti (József Attila Megyei és Városi Könyvtár és a Hotel Árpád előtti kereszteződés között) útszakasz lezárásra kerülhet 2013. december 31. 22 óra és 2014. január 1. 02 óra között. Megértésüket és türelmüket nagyon köszönjük!


A fotó 2012. decemberének szilveszterén készült az Árpád téren.


A fotó 2012. decemberének szilveszterén készült az Árpád téren.

A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!


Tatabánya Pont bemutatja:

Tatabányai Malacságok
és Kolbásztöltő Verseny


Ideiglenes
autóbusz helyijárati menetrendváltozás
2018. február 9-én 14 órától -
11-én 18 óráig
KATTINTSON! 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím: