<
>
<
>
Tök jó Fesztivál az Árpád téren

A szülők és a felnőttek felügyelete mellett készítették töklámpáikat a gyerekek és az utcai járókelőknek is szívesen kínálták a sült tököt csodás lámpácskákat - elsősorban tököt a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány "Tök jó Fesztiválján" 2012. október 26-án.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

Mecsei Ilonától az alapítvány titkárától megtudtuk, hogy a "Civilek a központban a központért" elnevezésű pályázat és uniós támogatás részeként megvalósult program ezúttal is jól sikerült. Az esemény célja a kikapcsolódás, élményszerzés, részvétel egy olyan közösségi rendezvényen, a családok tagjai, de az egyéni érdeklődők is részt vehetnek. Mint mondta, ez délután jó példa a civil szervezetek összefogására is, hiszen a rendezvényt a Tricepsz SE-vel közösen szervezték meg.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

Játszóház, töklámpás felvonulás és tökből készült ételek kóstolása tette még színesebbé ezt a fesztivált. Ha az időjárás is úgy akarja, akkor 2012. december 4-én a jégszobrászok "foglalják el a teret".

 


Tök jó hét a Turul Caféban

Az Árpád téren található Turul Café és Étteremben a Tök jó hét keretében tökből készült ételeket lehet és érdemes megkóstolni. A Tök jó hét étlapját itt lehet megtekinteni.
Tatabánya Pont bemutatja:

Tatabányai Malacságok
és Kolbásztöltő Verseny


Ideiglenes
autóbusz helyijárati menetrendváltozás
2018. február 9-én 14 órától -
11-én 18 óráig
KATTINTSON! 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím: