<
>
<
>
Tojásfestő Pályázat

Keressük Tatabánya legszebb húsvéti tojását! Tervezd meg, fesd meg, és hozd el április 21-én, húsvét hétfőn az Árpád térre! Ha nincs kedved festeni? Gyere el, és szavazz az általad legszebbnek tartottra!

A pályázatot három korosztály számára hirdetjük meg:
1. korcsoport: 8-14 korig
2. korcsoport: 14 – 18 éves korig
3. korcsoport: felnőtt ( 18 év felett )

Téma:
Hagyományos húsvéti tojásfestés

Technikai kikötések:
Kizárólag kifújt, kézzel festett tojással lehet nevezni (egyéb technikával készített, pl. matricázott, ragasztott stb. nem fogadunk el)

Nevezési feltételek:
A tojást a kitöltött nevezési lappal együtt a rendezvény helyszínén lehet leadni 2014. április 21-én, húsvét hétfőn 13 óra és 15 óra között az Árpád téren, az Információban. Minden pályázott tojás sorszámot kap, melyet a nevezési lapon feltüntetünk. 1 pályázó kizárólag 1 tojással pályázhat. A pályázott tojásokat a helyszínen sorszám megjelöléssel kiállítjuk. Így közönségszavazatra is lehetőség nyílik. A pályázatokat mindhárom korcsoportban szakmai zsűri értékeli a helyszínen, ezenkívül a közönség szavazatai alapján még 1 díjat kisorsolunk. A díjátadás és eredményhirdetés 17 órakor lesz az Árpád téren felállított színpadon!

Szavazz te is Tatabánya legszebb húsvéti tojására!

A közönségszavazatokat a kiállított tojások sorszámának megjelölésével az Árpád téren található Információ előtt felállított urnába lehet bedobni legkésőbb 2014. április 21-én, húsvét hétfőn 16 óráig! A legtöbb közönségszavazatot kapott húsvéti tojást díjjal jutalmazzuk, melynek átadására 17 órakor kerül sor a színpadon.

Várunk szeretettel!