<
>
<
>
Tatabányai Tavaszi Fesztivál 2017-ben is

A Tatabányai Tavaszi Fesztivál a Kortárs Galéria jubileumi kiállításával valamint Bogányi Gergely zongoraművész koncertjével indul 2017. március 17-én, és a József Attila XII. Nemzeti vers-, énekelt vers és prózamondó versennyel zárul 2017. április 8-án. A három hét igazi kulturális csemegét ígér A Vértes Agorájában, a Tatabányai Múzeumban és a Jászai Mari Színházban.

Különlegessége még az is, hogy a programsorozat kapcsolódik a "Jó szerencsét!" Emlékév eseményeihez –emelte ki Schmidt Csaba, Tatabánya Megyei Jogú Város polgármestere A Vértes Agorájában tartott sajtótájékoztatón 2017. március 3-án.  

A műfaji sokszínűség jellemzi majd a Tavaszi Fesztivált. Kiállítás megnyitó mellett koncertek szerepelnek az eseménysorozatban a többi között Miklósa Erikával, a Nemzetközi Magyar Zongoranégyessel vagy a Tatabánya Város Szimfonikus Zenekarával. A nagysikerű Ráhangoló sorozat A kis herceggel érkezik, de lesz kiállítás is a Tatabányai Múzeumban.

A Jászai Mari Színház az idén is várja a MOST – azaz a Monodráma és Stúdiószínházi Fesztiválra a különleges előadások kedvelőit.
Először tapsolhat a közönség a Soproni Balett társulatának, akik Álmos legendáját mutatják be A Vértes Agorája színpadán. A programsorozat a háromnapos vers-, énekelt vers és prózamondó versennyel zárul. 

A RÉSZLETES PROGRAMÉRT KATTINTSON IDE!

 


Kapcsolódó cikk:

Interjú Bogányi Gergellyel