<
>
<
>
Negyedik alkalommal malackodtak az Árpád téren

A IV. Tatabányai Malacságokon, 2017. február 11-én, szombaton egész napra megtelt az Árpád tér. A kolbásztöltő versenyen huszonnégy csapat mérkőzött meg a legfinomabb kolbász elkészítője címért. A zsűri hét díjat osztott ki a legsikeresebb csapatok között. Az ízek, fűszerezés mellett a hangulatot, az egységes megjelenést is szem előtt tartva hozták meg döntésüket.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!A nemes versengésben végül a Fekve-Tölts csapata bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Bánhida Kolbásza és az OMBKE-3 Házi Szőttes csapatát. Különdíj járt a legvidámabb menyecskéknek, azaz az Ovisok(k)nak (Kertvárosi Óvoda) , a legjókedvűbb uraknak, azaz az OMBKE-1 Mány 1/A. csapatának, a különleges megjelenésért a Pintér Teamnek és az egyediségért a Herman Judos Szülőknek is járt díj.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

A város hentesboltjai közül az online szavazás és a helyben leadott voksok alapján a legcsaládiasabb a Gábor Hentes üzlete lett, a leggyorsabb kiszolgálásért a Benyó Húsbolt, míg termék kategóriában a Pannon Húsbolt vehetett át elismerést.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

A rendezvényen több ezer látogató vett részt, aktívan, derűsen, az együttlét érzésének örömét megélve töltötte el február második szombatját. A gasztronómiai program az idén is igazi baráti, családi eseménnyé vált, a rendezvényt Soltész Rezső és Szűcs Judith koncertje zárták.

Szerző: Sugár Gabi
Fotók: Hegyi Levente, Godó Sanyi, Keresztesi László, Szutter Levente
Videó: CHS Studio - Czitrovszky Tamás

A rendezvény szervezője:
Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda - Juhász Ildikó, Somogyi Szandra, Sugár Gabi, Németh Angéla, Bartal Vilmos, Kőrösligeti Péter, Szutter Levente

Fő támogató: Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata
Együttműködő partner: Agora Nonrpofit Kft., T-szol Zrt, Turul Kávézó és Étterem, Benyú Húsbolt, Gábor Hentes, Pannon Húsbolt, Toncsi Pecsenye, Spar Magyarország

 


Kapcsolódó cikk a Kemma.hu-n:
Soltész Rezső: Mindig is egy produktív, tettre kész pali voltam