<
>
<
>
Művészkedd(j) a moziban

Kristen Stewart és Sam Riley főszereplésével Az úton című film tatabányai bemutatójával indul a Művészkedd(j) programsorozat a MiMozinkban. Jenei István, a filmszínház vezetője elmondta, hogy a korábban digitális rendszerre átállt mozi új technikája teszi lehetővé, hogy a filmkínálatot bővítsék, így 2013 áprilisától művészfilmek is megtekinthetők a tatabányai Vértes Centerben található moziban.


Az úton (forrás: Pinterest - On The Road)

2013. február végén új, digitális rendszerre állt át a Vértes Centerben működő, tatabányai Mi Mozink. Ebből az alkalomból egy avatóra került sor akkor, melyen a mozi hálózat tulajdonosa bemutatta a mozi múltját és beszámolt a jövőbeni tervekről is, amelyből kiderült, hogy az új technikának köszönhetően több film tud eljutni a megyeszékhelyre, és ahogy elmondta: - Hamarosan beindul a "Művészkedd(j)" program is, amely művészfilmek megtekintését is lehetővé teszi a tatabányai filmnéző közönség számára.

Jenei Istvántól, a filmszínház vezetőjétől megtudtuk, hogy az akkori ígéretnek eleget téve, az említett program 2013 áprilisától elindul. Az első ilyen kategóriájú film az Úton címet viseli, és a program nevéből adódóan 2013. április 2-án, kedden 17 óra 30 perckor tekinthető meg a tatabányai MiMozinkban.

Művészkedd(j) áprilisi programja:

2013. április 2.: Az úton
2013. április 9.: Szeretők, utazók
2013. április 16.: A csodacsapat
2013. április 23.: 360
2013. április 30.: Starbuck

 


Az úton

A fiatal író, Sal Paradise élete egyik pillanatról a másikra felpezsdül, amikor megismeri a szabad szellemű Dean Moriarty-t. Közös utazásuk kitörölhetetlen nyomot hagy benne. Walter Salles rendező filmje.

Producer: Francis Ford Coppola
Szereplők: Kristen Stewart, Sam Riley, Garrett Hedlund, Amy Adams, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen
Írta: Jose Rivera

A film hivatalos honlapja: http://themadones.us/

 


Kapcsolódó cikk

Új digitális rendszer a Mi Mozinkban