<
>
<
>
Koncz Zsuzsát felállva tapsolták meg a koncert végén

Szinte napok alatt fogytak el a jegyek a Vértes Agorájában Koncz Zsuzsa koncertjére. Az érdeklődés előrevetítette az előadás nagy sikerét. 2014. február 20-án megteltek az Agora nagytermének széksorai, az előadás folyamán kiderült, vérbeli rajongókkal.

 
Koncz Zsuzsa legújabb, 38. albumának címadó dalával mindjárt Tündérországba repítette a közönséget. Nagy tapssal biztosították a jelenlévők a művésznőt arról, bizony a régi nagy slágerekhez hasonló, kiváló dal született. És ez még csak a kezdet volt...


 
A koncert gerincét a megjelenést követően két hónappal platinalemezzé lett, 2013-as Tündérország című lemez adta, de természetesen felcsendültek a régi klasszikusok. Az énekesnő a tőle megszokott lendülettel töltötte be a színpadot csodálatos hangjával, kedvességével, őszinteségével. Egy-egy dal után mindig kicsit kipihenhette magát, hiszen a tapsvihar rendre csak sokára halkult.


 
Az elhangzott dalok között voltak megzenésített József Attila, Karinthy Frigyes, Kányádi Sándor és Heltai Jenő versrészletek is, amelyek hangzásuk mellett mondanivalójukkal is nagy hatást gyakoroltak a hallgatóságra. Szerepelt a programban többek között Bódi László Cipő szerzemény is, ezzel emlékezett Koncz Zsuzsa a Republic együttes fiatalon elhunyt frontemberére.


 
Mindegy, hogy lírai ballada vagy dinamikus rock nóta, a művésznő akármilyen stílusban énekelt, magával ragadta közönségét. Ezt bizonyítja, hogy a széksorokban ülők egyként énekelték a legnépszerűbb, legszebb dalokat, nem kellett súgni nekik a szöveget. Koncz Zsuzsa és zenekara felejthetetlen élménnyel gazdagította azokat, akik az ő fellépését választották csütörtök esti kikapcsolódásnak: nehezen engedték el az énekesnőt, a végén pedig felállva, tapsviharral köszönték meg ezt az emlékezetes két órát.
 
Koncz Zsuzsa az előadást követően üzenetet hagyott az Üzenőfa tövében: "Köszönettel és szeretettel a lelkes fogadtatásért!"


szöveg: www.avertesagoraja.hu

fotó: Tatabánya Pont