<
>
<
>
Jazz a zenepavilonban

2012. szeptember 16-án, vasárnap délután rendezik meg az "Agóra Jazz" elnevezésű programot, amely a "Civilek a Központban a Központért" pályázat részeként, a megújult Fő tér programjainak egyike.

Pleier Tamás, önkormányzati képviselő és Ludányi Tamás, a Dallam Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatója lépett elsőként a Fő tér rehabilitációs program részekénk megújult, Erkel Ferenc Zeneiskola előtt lévő zenepavilon színpadjára. A közös „fellépés” apropója, a sajtó munkatársainak tájékoztatása volt az „Agóra Jazz” programról.

A képviselőtől megtudtuk: 2012. szeptember 16-án, vasárnap délután rendezik meg az „Agóra Jazz” elnevezésű programot, amely a „Civilek a Központban a Központért” pályázat részeként, a megújult Fő tér programjainak egyike. Pleier Tamás önkormányzati képviselő, reményét fejezte ki, hogy sokan ellátogatnak vasárnap délután a megújult városközpont zenepavilonjához és együtt élvezhetik a jazz hamisítatlan hangulatát.

Ludányi Tamás, a Dallam Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatója ismertette a tervezett programot, melyből kiderült, hogy olyan nagynevű zenész is fellép a rendezvényen, mint Kőszegi Imre, aki  a magyar jazz nagy generációjának egyik kiemelkedő muzsikusa. A neves jazzdobos a Tatabánya Big Band-del lép közösen színpadra. Előtte azonban a Dallam Jazz Band, a Scotch and Coke Band zenél, Urbán Orsolya Sextet-jét is hallhatjuk, valamint  a Ludányi Tamás Quartet és Elek István közös produkcióját is élvezhetjük.

Rossz idő esetén a rendezvényt a zeneiskolában tartják meg.

 


További programok 2012. szeptember 15-én, szombaton a városközpontban ide kattintva érhető el.

További programok 2012. szeptember 16-án, vasárnap a városközpont ide kattintva érhető el.