<
>
<
>
IV. Tatabányai Malacságok

2017. február 11-én rendezik meg a IV. Tatabányai Malacságokat az Árpád téren, Tatabánya városközpontjában. Szombaton délután Soltész Rezső, majd Szűcs Judith (Koós János helyett, a művész úr betegsége miatt) ad koncertet, előtte a Die Lausbuben sramlizenekar és az Ördögi vonósok cigányzenekar szórakoztatja a közönséget, a nap folyamán ismét lesz kolbásztöltő verseny és természetesen látvány disznóvágás is. PROGRAMVÁLTOZÁS!


PROGRAMVÁLTOZÁS 18 ÓRAKOR!
Bővebb információ a cikk végén.

 9:00 – 20:00 Gasztronómiai vásár – Tatabányai hentesüzletek, vendéglátóhelyek és kereskedők bemutatkozása.
Kapható: hentesáru és húskészítmény különlegességek, kenyérlángos, kürtőskalács, lángos, minifánk, lepények, valamint méz, kézműves sajt különlegességek, levendula termékek, szörpök, lekvárok.


Nézze meg, hogyan sütünk kolbászt a különleges Piri Busszal!

10:00 – 14:30 Hurkakóstolás és szavazás a hentesüzletek standjai előtt
Kóstolja meg a hentesüzletek hurkáját a helyszínen és szavazzon "Az Év Hentesboltja" címre. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki délután!

11:00 Kolbásztöltő-verseny, a jó hangulatról az Ördögi vonósok zenekar gondoskodik
14:00 Látvány disznóvágás – A disznóvágást Fenyvesi Zoltán vezeti.
15:00 A kolbásztöltő verseny eredményhirdetése és "Az Év Hentesboltja" díj átadása, valamint a szavazók közötti nyertesek kihirdetése.
15:00 Die Lausbuben zenekar koncertje

17:00 Soltész Rezső koncert18:00 Szűcs Judith koncert (Koós János koncert helyett)

PROGRAMVÁLTOZÁS!
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Látogatóinkat, hogy Koós János betegsége miatt sajnos nem tud a IV. Tatabányai Malacságok színpadán fellépni. Ugyanebben az időpontban Szűcs Judith ad koncertet.

Megértésüket köszönjük!

Koós János művész úrnak mielőbbi gyógyulást kívánunk! Egyben Szűcs Judith művésznőt ezúton is üdvözöljük Tatabányán!
Tatabánya Pont CsapataMinden standnál kedvezményesen vásárolhat sült hurkát és sült kolbászt!
Sült hurka 190 Ft/10 dkg
Sült kolbász 350 Ft/10 dkgJelentkezzen csapattal 2017. január 31-ig a Kolbásztöltő Versenyre interneten vagy személyesen a Tatabánya Pont Rendezvényszervező Irodában*!

*Tatabánya Pont Rendezvényszervező Iroda: 2800 Tatabánya-Városközpont, Szent Borbála tér 1. A kolbásztöltő versenyre a nevezésnek díja van. További részletek a www.tatabanyapont.hu oldalon.Szervező: Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda

Támogatók, együttműködő és média partnerek: T-Szol, Agora Nonprofit Kft., Turul Étterem, Forrás Rádió, Mi Tatabányánk, Keminfó, Szuperinfó, Tatabányai TV, infotatabanya.hu

A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.