<
>
<
>
Farsangi mulatságra várja a gyermekeket az Agora

Alighogy bezárult a tündérek és manók mesevilágának kapuja, máris új izgalmak várják a gyerekeket. Az Agora Családi Napok második állomásán nem csak tündérnek és manónak öltözhetnek a résztvevők, hanem a legkülönfélébb jelmezeket ölthetik magukra. 2014. február 16-án, vasárnap 9 és 12 óra között az Itt a farsang, áll a bál című rendezvény kínál tartalmas, vidám elfoglaltságot a gyerekeknek és szüleiknek.


 
Itt végre nem kell csendben maradniuk az aprótalpúaknak, nagy hangzavart csaphatnak otthonról hozott csengővel, kolomppal, síppal, mindennel, ami a kezük ügyébe kerül és zajos. A tánc sem maradhat el a délelőtt programjából, a jelmezes felvonulás pedig annál jobb, minél színesebb.
 
Itt lesz Cibere vajda és Konc király – bábjukat is elkészítjük, a fakanál menyecskével és legénnyel együtt. A farsangi mulatság nem lenne teljes szalagos fánk nélkül, így az kerül a korgó gyomrokba, mellé tea lesz a szomjoltó. Játék cserebere, arcfestés és filmvetítés is színesíti a programot, ezúttal a Csizmás, a kandúr című animációs vígjáték okoz majd vidám perceket nézőinek.
 
Csizmás, a kandúr: A Shrek mesék népszerű kandúrja, Csizmás egyik saját története, ami még az ogréval való találkozásuk előtt játszódik. Egy aranytojást tojó ludat kell megtalálnia, és eközben két társa is szert tesz: egy óriás tojással és egy furfangos macskalánnyal indul el a kalandra...