<
>
<
>
Agorák országos szakmai fóruma Tatabányán

A Vértes Agorája adott otthont az országos Agora Műhely szakmai fórumának 2015. március 23-án. A találkozóra az ország különböző pontjairól érkeztek vendégek az agorák képviseletében: Szolnokról, Nyíregyházáról, Hódmezővásárhelyről, Szombathelyről és Kecskemétről. A szakemberek már működő és a nyitásra készülő intézményekből érkeztek Tatabányára.

Dr. Németh János, a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatói tanácsadója, az összejövetel házigazdája köszöntötte a megjelenteket, majd Sámuel Botondnak, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetőjének adta át a szót.

Sámuel Botond prezentációjában felidézte a kezdeteket, az alakulás időszakát, ismertette a közelmúlt szervezeti változásait, és a közeljövő terveibe is beavatta a résztvevőket. Előadásában egyebek mellett a cégekkel való állandó kapcsolattartás fontosságát emelte ki.

Salamon Hugó, A Vértes Agorája szakmai vezetője folytatta, és az intézmény szerteágazó partnerségi kapcsolataiba engedett betekintést. A szakmai fórum tagjai elé tárta azokat az alapelveket, amelyek az Agora működését meghatározzák. Zárásként pedig idézett abból a Küldetésnyilatkozatból, amelyet A Vértes Agorája csapata még formálódása idején, a nyitás előtt fogalmazott meg.

A résztvevők ezután megosztották egymással tapasztalataikat, megválaszolták a felmerült kérdéseket, és praktikus tanácsokkal látták el kollégáikat. A csapat ezt követően felfedező túrára indult a házban, ahol megismerhették annak minden zugát.

Dr. Németh János tájékoztatást adott az Agora-program aktualitásairól, majd a Sport Hotel és Étteremben egy közös ebéddel zárult a tartalmas, újabb ismeretek, tapasztalatok szerzésére alkalmat adó szakmai nap.
Tatabánya Pont bemutatja:

Tatabányai Malacságok
és Kolbásztöltő Verseny


Ideiglenes
autóbusz helyijárati menetrendváltozás
2018. február 9-én 14 órától -
11-én 18 óráig
KATTINTSON! 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím: